Ko Lanta – nämä ovat parhaat hotellit juuri sinulle

Ko Lantan hotellit, bungalowit ja majatalat ovat melkein kaikki aivan rannalla. Edulliset bungalowimajatalot ovat Thaimaan parhaasta päästä, mutta hotelleja on kaikissa hintaluokissa. Myös pari luksushotellia löytyy.

Tilaa on yleensä hyvin, paitsi aivan vilkkaimpana sesonkina joulun ja uuden vuoden aikaan, jolloin huone kannattaa varata hyvissä ajoin. Sesongin ulkopuolella majoituksesta saa usein hyviä tarjouksia.

Jos haluat tukea MinneThaimaassa-sivuston toimintaa, varaa hotelli oranssien linkkien kautta. Me saamme hotellivertailusivustolta pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä.

Ko Lanta – luksushotellit

Pimalai €€€€€

Miksi: Ko Lantan arvostetuin hotelli sijaitsee rantakallioilla, joilta avautuvat upeat merimaisemat. Hotellin alapuolella on yksi saaren kauneimmista rannoista. Kalleimmat villat sijaitsevat aivan rannalla. Täydenpalvelun luksuskylässä on useita uima-altaita, ravintoloita, ylellinen kylpylä ja paljon harrastusmahdollisuuksia. Parasta on tunnelma – joka on hyvin yksityinen ja ylellinen.

Missä: Kantiang Beachin kallioilla. Katso tarjoukset hotelliin.

Layana Resort €€€€

Miksi: Modernia thaimaalaista tyylikkyyttä ja uskomattoman huomioonottavaa palvelua. Villat sijaitsevat pitkän uima-altaan ympärillä. Hotelli sijaitsee upealla rantaosuudella, joka tuntuu hyvin yksityiseltä.

Missä: Phra Aen keskiosissa, jossa ei ole paljon mitään muuta – mutta rannan pohjoisosan rantaravintolat ovat silti helpon iltakävelyn päässä. Katso tarjoukset hotelliin.

Ko Lantan hotellit kulttuurin ystävälle

Costa Lanta €€€€

Miksi: Tyylikkääseen lomailuun. Pienimmätkin yksityiskohdat on tarkkaan mietitty tässä pienessä, modernin minimalistisessa designhotellissa.

Missä: Klong Daolla, rannan rauhallisessa pohjoispäässä. Katso tarjoukset hotelliin.

SriLanta €€€

Miksi: Luonnonmateriaaleja ja eteeristä, aasialaista tunnelmaa. Bungalowit sijaitsevat rinteessä, spa ja ravintola rannalla. Välistä kulkee ajotie.

Missä: Klong Nin Beach. Katso tarjoukset hotelliin.

Ko Lanta – romanttiset hotellit

Relax Bay €€–€€€

Miksi: Ihastuttava paikka sijaitsee omalla pikkurannallaan trooppisen vehreyden ja kukkaloiston keskellä. Tarjolla joogatunteja rannalla.

Missä: Omalla pikkurannallaan mutta lähellä Phra Aen palveluita. Katso tarjoukset hotelliin.

Anda Lanta €€€

Miksi: Jos etsii rauhaa rakkaansa kanssa. Kivat mökit, kauniit yhteiset tilat ja jopa pieni uima-allas. Edullista ylellisyyttä.

Missä: Syrjäisellä ja ihanan rauhallisella Klong Jarkilla. Katso tarjoukset hotelliin.

Ko Lantan hotellit lapsiperheelle

Cha Da Beach Resort €€€€

Miksi: Skandinaavisten perheiden suosimassa hotellissa on hienot uima-altaat ja monenlaista tekemistä lapsille.

Missä: Klong Dao. Katso tarjoukset hotelliin.

Lanta Sand €€€

Miksi: Hotelli on panostanut tyylikkyyden lisäksi myös perheystävällisyyteen: lapsia varten on pieni leikkilinna uima-altaan vierellä. Uima-altaita on kolme. Hotellirakennukselle vaihtoehtona ovat romanttiset rantahuvilat, joissa on terassilla mukava päiväpeti löhöilyyyn.

Missä: Phra Ae. Katso tarjoukset hotelliin.

50+

Sayang Beach €€€

Miksi: Sydämellisten muslimirouvien pitämä mökkikylä rehevässä palmulehdossa. Vain uima-allas puuttuu.

Missä: Ae Phran pohjoispäässä lähellä suosittujen rantaravintoloiden rypästä. Katso tarjoukset hotelliin.

Lanta Castaway €€

Miksi: Mukava, siisti mökkikylä rannalla. Hyvä hinta–laatusuhde jos haluaa jotain yksinkertaisen mökkikylän ja takuuvarman resortin väliltä. Ei uima-allasta.

Missä: Ae Phraen eteläpäässä. Katso tarjoukset hotelliin.

Ko Lantan edullinen majoitus reppureissaajalle

Ko Lantan mukavin ranta reppureissaajille on Klong Khong, jolla on useita hauskoja ja edullisia bungalowikyliä.

Suosikkejamme on Bee Bee Bungalows, laiskottelijan paratiisi, jota pitää ihastuttava thaimaalais-japanilainen pariskunta. Sinne tänne sojottavat mökit ovat arkaaiset mutta tunnelmalliset. Parasta on rannalle tehty laiskottelualue, jolla voisi löhöillä loputtomiin hedelmäsmoothieita siemaillen.

Jos taas kaipaa hieman tasokkaampia ja tukevampia bungaloweja, niitä löytää Fisherman’s Cottagesta. Molempiin majapaikkoihin saa parhaiten huoneen paikan päällä varaamalla.

Jos taas kaipaa tyylikästä tunnelmaa ja silti kohtuuhintaan, sitä tarjoaa Khlong Khongilla ihastuttava Coco Lanta Resort.

Koh Lantan hotellit kartalla

Booking.com

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi