Khao Lak – hotellivinkit juuri sinulle

Khao Lakin hotellit ovat järjestään hyvää tasoa ja hinta–laatusuhde on usein erinomainen, koska hinnoissa ei ole naapurissa sijaitsevan Phuketin jetset-lisää. Ja mikä parasta, toisin kuin vaikkapa Phuketissa, lähes kaikki Khao Lakin vähänkin paremmat hotellit ovat aivan rannalla. Khao Lakin hotellien altailta pääsee siis yleensä kirmaamaan suoraan mereen.

Monsuunikaudella kesäkuusta lokakuulle Khao Lak lähes autioituu, ja hotellit ovat tyhjillään tarjoten aivan loistavia tarjouksia. Eli jos on Thaimaassa sadekaudella ja haluaa nauttia hyvän hotellin tunnelmasta ja palveluista pilkkahintaan, Khao Lak on varteenotettava matkakohde. Khao Lakin sadekaudesta voit lukea lisää Khao Lakin kohdeoppaasta.

Khao Lak on nopeasti Bangkokista saavutettavissa: lento Phuketiin, jonka kentältä pääsee tunnissa taksilla Khao Lakiin (suunnilleen yhtä kauan kestää lentokentältä Phuketin suosituimmille rannoille).

Jos haluat tukea MinneThaimaassa-sivuston toimintaa, varaa hotelli oranssien linkkien kautta. Me saamme hotellivertailusivustolta pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä.

Rakastavaisille

The Sarojin €€€€€

Miksi: Samppanja-aamiaisia ja illallisia vesiputouksella tuhansien kynttilöiden loisteessa. Khao Lakin palkituin hotelli on suunnattu pariskunnille, jotka etsivät romantiikkaa ja täydellistä rauhaa. Lapset tai turistiryhmät eivät ole tervetulleita. Retket Similansaarille tehdään hotellin omalla pikaveneellä, jonka baarissa on piikki auki koko matkan.

Missä: Rauhallisella Pakweeb Beachilla. Katso tarjoukset hotelliin.

Casa de la Flora €€€€

Miksi: Uuden ja modernin hotellin kuutiovilloissa on suuret, merelle avautuvat ikkunat ja tunnelma seksikäs kuin trendikkään sisustuslehden sivuilla. Kaikilla huoneilla on yksityinen pulahtamisaltaansa.

Missä: Pitkällä ja rauhallisella Khuk Khak Beachilla. Katso tarjoukset hotelliin.

Khaolak Orchid Beach Resort €€€

Miksi: Hotelli sijaitsee kauniissa palmulehdossa, rauhallisella rannalla. Orkideoita on kaikkialla. Huoneet ovat suuret ja siistit. Kaksi uima-allasta. Hyvät aamiaiset, joilla paljon tuoreita hedelmiä. Lainaksi polkupyöriä.

Missä: Pitkällä Khuk Khak Beachillä, jolla on paljon rauhaa ja niukasti palveluita, onneksi hotellin oma ravintola on hyvä ja kohtuuhintainen. Hotellilta on järjestetty muutaman kerran päivässä kyyti Khao Lakin keskustaan ja takaisin (50 bahtia/henkilö). Katso tarjoukset hotelliin.

Perheille

Khaolak Merlin Resort €€€€

Miksi: Vehreä, viidakkomainen tunnelma ja neljä uima-allasta. Yrttitarha, viehkeitä eläinpatsaita ja pieniä puroja, jotka risteilevät pitkin hotellialuetta. Runsas aamiainen. Tilavat ja tyylikkäät huoneet.

Missä: Nang Thongin eteläpuolella rauhallisella rannalla, ns. Khao Lak Beachilla, jolla on vain hienohkoja hotelleja. Alueelta löytyy muutama hotellien ulkopuolinen ravintola, elintarvikekioski ja hierontapaikka. Taksi Nang Thongiin 150 bahtia. Katso tarjoukset hotelliin.

Fanari Resort €€€

Miksi: Viehättävän, pastellinsävyisen pikkuhotellin huoneissa on kaksi isoa parisänkyä, joihin mahtuu nukkumaan nelihenkinen perhe. Pieni uima-allas.

Missä: Bang Niang Beachilla, rannalla. Katso tarjoukset hotelliin.

50+

Sensimar Khaolak Beach Front €€€

Miksi: Rauhaisaa romantiikkaa iäkkäämpään makuun. Hotelli on suunnattu pariskunnille, eivätkä pikkulapset ole tervetulleita. Huoneet ovat tilavat ja sängyt mukavat. Osasta huoneista pääsee pulahtamaan suoraan altaaseen, ylempien kerrosten huoneista avautuvat puolestaan näkymät merelle. Päivä alkaa mukavasti aamiaisella rantaravintolassa. Vessojen ovet ovat huoneessa lasia, joten hotelli ei sovi kovin kainoille pariskunnille.

Missä: Pienellä ja kivikkoisella rannalla Bang Niangin päädyssä. Sijainti on rauhallinen ja rantapuut varjostavat mukavasti rantaa. Bang Niangin pitkä ja leveä ranta ja monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä. Katso tarjoukset hotelliin.

Khaolak Laguna Resort €€€

Miksi: Tyylikäs ja vehreä hotelli henkii aasialaista tunnelmaa. Hienot, merelliset allasalueet. Erinomainen palvelu näkyy esimerkiksi aamiaispöydän vastapaistetuissa leivissä.

Missä: Rannalla parinsadan matkan päässä Ban Niangin keskustan palveluista. Katso tarjoukset hotelliin.

Haadson Resort €€€

Miksi: Täydellistä rauhaa ja kotoisaa tyylikkyyttä. Thaimaalainen arkkitehtipariskunta on toteuttanut oman unelmansa perustamalla tyylikkään ja luonnonläheisen mökkikylän lähes autiolle rannalle.

Missä: Bangsak Beachilla kaukana kaikesta. Muutama muukin hotelli ja rantaravintola sentään löytyy. Katso tarjoukset hotelliin.

Seikkailijalle

Moracea by Khao Lak Resort €€€€

Miksi: Luksuksesta pitävälle seikkailijalle. Kauniisti sisustettuja villoja ja tilavia huoneita houkuttelevien uima-altaiden äärellä aivan rannalla, viidakon kupeessa. Voiko enempää toivoa?

Missä: Nang Thong Beachilla lyhyen kävelymatkan päässä ravintoloilta ja muilta palveluilta. Katso tarjoukset hotelliin.

Phu Khao Lak €–€€

Miksi: Erinomainen valinta niille, joilla on käytössään skootteri tai muu kulkuneuvo. Tyylikäs mökkikylä sijaitsee kauniissa palmulehdossa viidakkoisten kukkuloiden juurella. Hinta on edullinen, sillä mökkikylä ei sijaitse rannalla, vaan päätien varrella. Uima-allas.

Missä: Nang Thong, päätien varrella.

Poseidon Bungalows €€

Miksi: Majatalo järjestää mainioita snorklaajien liveaboard-retkiä Ko Similanille.

Missä: Majatalo sijaitsee omalla, rauhallisella rannallaan Khao Lak Beachin päädyssä. Katso tarjoukset hotelliin.

Reppureissaajille

Khao Lak Seafood Family House €

Miksi: Edulliset ja tilavat, hyvin hoidetut mökit sijaitsevat kauniissa puutarhassa Happy Snapper -baarin vieressä. Nimensä majatalo on saanut ravintolastaan.

Missä: Nang Thongin pohjoispäässä, päätien varrella.

Walkers Inn €

Miksi: Halpa majatalo sijaitsee aivan suomalaisen Raya Divers -sukelluskeskuksen vieressä.

Missä: Nang Thongin eteläpäässä, päätien varrella.

Khao Lakin hotellit kartalla

Booking.com

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi