Khanom – hotellit ja majoitus

Aava Resort Khanom
Aavassa päivät voi aloittaa tai chilla.

Khanomin hotelleista suurin osa on suunnattu thaimaalaisille kotimaanmatkaajille, joille bungalowien tärkein ominaisuus tuntuu olevan hyvä parkkipaikka mökin vieressä. Tällaisia motellimaisia bungalowihotelleja on useita Nadan Beachilla eivätkä ne eroa pahemmin toisistaan. Arkisin paikat ovat puolityhjiä, mutta viikonloppuisin voi olla vilkasta.

Länsimaiseen makuun on oikeastaan vain kolme paikkaa – mutta ne ovat sitten sitäkin viehättävämpiä.

Jos haluat tukea MinneThaimaassa-sivuston toimintaa, varaa hotelli oranssien linkkien kautta. Me saamme hotellivertailusivustolta pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä.

Khanomin parhaat hotellit

khanom aava resort
Aavan altaalla.

Aava Resort €€€€

Miksi: Khanomin ylivoimainen ykköspaikka, jonka muun muassa englantilainen seurapiirilehti Tatleron valinnut maailman parhaiden hotellien joukkoon (vuonna 2012). Designissa thaimaalaisuus yhdistyy pohjoismaalaiseen selkeyteen. Päivän voi täyttää monenlaisella ohjelmalla: on tai chia aamuvarhaisella, joogaa ja thainyrkkeilyä.

Hotelli ottaa huomioon myös perheen pienimmät – hotellilla on tarjolla autoihin turvaistuin, vaippoja löytyy, samoin lastenruokaa, ja lastenhoitaja on jatkuvasti käsillä.

Kaikissa huoneissa on viihtyisät päiväpetit sisällä ja superior-huoneissa on myös tilavat kylpyammeet. Jos budjetti taipuu, valitse privaatti pool villa tai vehreyden kätkemä superior-huone edullisimpien ja hieman avoimempien deluxe-huoneiden sijaan. Perheitä palvelee neljä isoa perhevillaa kahdessa kerroksessa (kaksi makuuhuonetta ja jacuzzi terassilla).

Missä: Nadan Beach. Varaa hotelli.

Khanom Hill

Miksi: Suositussa paikassa on rinteessä kauniisti sisustetut bungalowit ja niissä viihtyisät terassit. Suurin osa bungaloweista on hyvin tilavia ja varustettu päiväpeteillä, joissa lapset mahtuvat erinomaisesti nukkumaan. Erinomainen perhepaikka jo varjossa olevan rantansakin ansiosta. Huoneet on koristeltu vanhanmallisilla huonekaluilla, jotka henkivät tyylikästä, aasialaista tunnelmaa. Erinomaisesti hoidettu paikka on aina tiptop-kunnossa. Kaksi pientä, viihtyisää uima-allasta: toinen aikuisille ja toinen lapsille.

Missä: Nai Phlaon alkupäässä, rannan viihtyisimmässä osassa. Iso rantapuu luo varjoa, jottei tarvitse makailla suorassa auringonpaahteessa rannasta nauttiakseen. Varaa hotelli.

Leeloo Paradise €€€

Miksi: Mukavan ranskalaisen pariskunnan pitämä erittäin viihtyisä majatalo. Ravintolassa tarjoillaan erinomaisia cocktaileja. Punttisali.

Missä: Viiden minuutin kävelyn päässä Nadan Beachilta. Mökit 1200–2500 bahtia. Varaa hotelli.

Khanomin edullinen majatalo

khanom Jam Bay
Jam Bayn mökit ovat pienet ja yksinkertaiset mutta söpöt. Kuva: Antti Helin

Jam Bay €

Miksi: Mukavat taiteilijatoverukset pitävät Khanomin ainoaa reppureissaajamajataloa. Mökit (400 bahtia tuulettimella) ovat pienet ja yksinkertaiset mutta söpöiksi maalatut.

Missä: Nadan Beach. Majatalon mökit vaurioituivat talven 2018 myrskyssä ja voi kestää tovin ennen kuin majatalo avaa uudelleen.

Khanomin hotellit kartalla

Booking.com

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi