Cha-Am – hotellit ja majoitus

Cha-Am, Thaimaa. Kuva: Chayut48 / Shutterstock.com

Cha-Amin valtteja on se, että täällä kaikki hotellit ovat aivan meren äärellä, toisin kuin esimerkiksi naapurikohteessa Hua Hinissa, jossa keskusta on kurottautunut kauas sisämaahan. Cha-Am Beachilla tosin hotellien ja meren välistä kulkee rantatie. Rantatien varrella on hotellien lisäksi paljon ravintoloita.

Suurimmat ja hienoimmat hotellit sijaitsevat Bang Kwaissa ja Tassinee Beachilla omassa rauhassaan, pitkän matkan päässä Cha-Am Beachin rantakylästä. Hotellien vierestä löytyy jokunen hierontakoju ja edullinen ravintola, mutta palvelujen valikoima on vähäinen.

Majoitus on kalleimmillaan viikonloppuisin, jolloin Cha-Amiin saapuu bangkokilaisia viikonlopun viettäjiä. Arkisin saa hyviä alennuksia.

Jos haluat tukea MinneThaimaassa-sivuston toimintaa, varaa hotelli oranssien linkkien kautta. Me saamme hotellivertailusivustolta pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä.

Cha-Amin hotellit kulttuurin ystäville

Raya Resort €€€€

Miksi: Vanhan huvilan piharakennuksiin tehty Raya on Cha-Amin omaperäisin asuinpaikka, aikamatka thaimaalaisen yläluokan elämään 60-luvulla. Uima-allas on vaatimaton, mutta ajaa asiansa. Poikkeuksellinen romanttinen ranta-alue on koristeltu antiikkipolkupyörillä ja kukka-asetelmin. Kaksikerroksisissa huoneissa on olohuone, makuuhuone ja mukava, avoseinäinen oleskelutila.

Missä: Cha-Am Beachin rauhallisessa eteläpäässä, jossa nousuvesi hukuttaa rannan alleen. Varaa hotelli.

Cha-Amin hotellit lapsiperheille

Sheraton Cha-Am €€€€

Miksi: Hotellin laguunimainen uima-allas on Thaimaan suurimpia. Lisäksi lapsille on kolme eri allasta, joista kahdella on keinotekoinen hiekkaranta. Pikkuisille on päivittäin järjestettyä sekä ilmaista että maksullista ohjelmaa ja leikkihuone, jossa voi vaikka käydä pelaamassa tietokonepelejä. Tilavat ja viihtyisät huoneet ansaitsevat erityiskiitoksen suurista kahden hengen kylpyammeistaan.

Missä: Tassinee Beachillä Cha-Amin ja Hua Hinin puolivälissä, joihin molempiin on noin vartin ajomatka. Hotellilta on Hua Hiniin useita kertoja päivässä bussikuljetus, joka maksaa 50 bahtia/henkilö. Varaa hotelli.

Methavalai €€€

Miksi: Näin hyvää kohtuullisen hinnan ja houkuttelevien uima-altaiden yhdistelmää on Thaimaasta vaikea löytää. Lapset on otettu erityisen hyvin huomioon altaiden suunnittelussa. Kaikin puolin viihtyisä hotelli.

Missä: Cha-Am Beach, erinomaisella paikalla rannalla aivan palveluiden vieressä. Hotellin edusta on pidetty vapaana aurinkovarjorivistöistä. Varaa hotelli.

Regent Chalet €€€

Miksi: Kotoisa ja viihtyisä vaihtoehto kauniilla ja rauhallisella rannalla. Majoitusta on sekä bungaloweissa että komikerroksisessa hotellirakennuksessa. Suuren, palmujen reunustaman uima-altaan vieressä on lasten leikkipaikka.

Missä: Pitkällä ja rauhallisella Bang Kwai Beachillä. Varaa hotelli.

50+

Bann Pantai €€€

Miksi: Ihastuttava paikka. Maanläheisesti mutta tyylikkäästi toteutettu bungalowikylä kiertyy paratiisimaisen uima-altaan ympärille.

Missä: Cha-Am Beachillä monipuolisten palveluiden vieressä. Varaa hotelli.

Golden Beach €€

Miksi: Täältä saa yleensä hyviä tarjouksia. Huoneet ovat mukavat. Pitkä allas sopii hyvin uimiseen, vaikkei sitä kovin viihtyisäksi voikaan kehua.

Missä: Cha-Am Beachillä palveluiden äärellä. Varaa hotelli.

Cha Inn @ Cha Am €

Miksi: Cha-Amin edullisista majataloista omaa luokkaansa: tässä paikassa on panostettu viihtyisään kotoisuuteen. Katutasossa on kiva kahvila ja kakkoskerroksessa mukavat oleskelutilat.

Missä: Cha-Am Beachillä palveluiden äärellä. Varaa hotelli.

Cha-Am Seaside

Miksi: Sopii hyvin pitkään talvehtimiseen. Kalleimmat parvekehuoneet ovat tilavia ja valoisia ja merelle avautuu pieni parveke (vältä halvimpia huoneita, jotka ovat vuorostaan pieniä, ikkunattomia koppeja). Huoneissa on kaikki mitä tarvitsee: ilmastointi, lämmin vesi, jääkaappi, televisio ja wifi. Lainaksi saa pyynnöstä dvd-soittimen ja elokuvia.

Missä: Cha-Am Beachin pohjoispäässä, rannan kauneimmalla osuudella, lyhyen kävelymatkan päässä palveluista. Varaa hotelli.

Cha-Amin hotellit kartalla

Booking.com

Kun varaat lennot ja hotellit yhteistyökumppaniemme kautta, me saamme pienen provision – mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet MinneThaimaassa.comin toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi